Nyheter från träningsgrupp

Träning tis 7 juli kl 18

Välkomna att träna lydnad, spår eller apportering på land och vatten. Samling på det vanliga stället(intill nudistbadet) och om man inte hittar så slå en signal till Erik Sandell eller mig(0709213963). Vi har båt och vilt.

MVH

Christian H

Träning Värsnäs 25/6 kl 18

Träning kl 18 på torsdag 25/6. Den lokal vi brukat använda förr om åren, alldeles invid nakenbadet. Ring(i god tid) om ni inte hittar. Kan någon bidra med vilt är det tacksamt, så är vi några som hjälps åt med det. Jag tar med kanot för bättre vattenträning.

MVH

Christian H

Träning tors 18 juni kl 18 Värsnäs

Vi har fått lov att träna på Värsnäs, samma lokal som tidigare år(invid nakenbadet), och detta blir det första träningstillfället för säsongen. Förhoppningen är att vi kan ha fortlöpande träningstillfällen varje vecka till bockjakten startar. Sen brukar det vara annat som lockar mer..

Jag tar med 3 st fågel (dykänder och trut) samt två mindre grävlingar. Tyngre apportvilt typ vuxen grävling och räv kan vi vänta med tills vi vet hur många som är klara med apportdressyren. Det är ju inte min och Eriks hundar som står i rampljuset nu, så de får va med lite på köpet.